Nyomtatás

Közéleti Beszélgető Kör indul a BK 41-ben

kozelet iskolajaA beszélgető kör során a résztvevők hetente találkoznak, közösen elolvasnak néhány aktuális újságcikket, hírvideókat néznek meg és ezekről kötetlenül beszélgetnek egymással. A beszélgetésekhez a szervezők kávét, teát és rágcsálnivalót biztosítanak.

 

Kiknek szól?

Mindenkinek, akit érdekelnek az aktuális közéleti kérdések és szeretne ezekről másokkal is beszélgetni. A részvétel ingyenes és nincs semmilyen előfeltételhez kötve.

 

Mikor?

2015. április 15-étől minden szerdán délután 4 és 6 óra között.

 

Hol?

A BK 41-ben (Budapest, 8. kerület, Bérkocsis utca 41.)

 

Jelentkezés és további tájékoztatás:

- személyesen: április 15-én 4 órakor a helyszínen (a BK 41-ben)

- telefonon: 06-70/509-8510 (Dósa Mariann)

- emailben: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

A Közélet Iskolájáról:

A Közélet Iskolája egy közösségi oktató- és kutatóközpont, amely a hátrányos helyzetű csoportok aktív társadalmi részvételét támogatja.

 

A Közélet Iskolája alapítói A Város Mindenkié (AVM) hajléktalan érdekvédelmi csoportban ismerkedtek meg, és közel 5 éve dolgoznak együtt.

 

A Közélet Iskoláját azért hozták létre, hogy sokkal szélesebb körben tegyék elérhetővé a hatékony érdekvédelemhez és mozgalomszervezéshez szükséges képzéseket és erőforrásokat az elnyomott és kirekesztett állampolgárok és az őket képviselő szervezetek körében.

 

A Közélet Iskolája olyan mozgalmi háttérintézmény és tudásközpont kíván lenni, amely a Magyarországon aktív társadalmi mozgalmakat és aktivistákat támogatja és képzi.

 

Bővebben:

www.kozeletiskolaja.hu

www.facebook.com/KozeletIskolaja