Nyomtatás

Jelentkezz a Tanodába! - A HatásPont tanoda Gyöngyösön tovább folytatja működését

schoolA HatásPont tanodát 2016-tól az Együttható Egyesület működteti, az EFOP-3.3.1-15 számú pályázat keretében, amelyet az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával valósítanak meg. Céljuk a programba bevont gyerekek, fiatalok és családjaik felzárkózási esélyeinek javítása, bennük egy a jövőbe bizalommal tekintő szemlélet kialakítása, számukra sikerek és emlékezetes élmények nyújtása.

 A programba várnak, minden olyan 7-18 év közötti motivált gyereket, fiatalt, akinek segítségre van szüksége a tanulásban, szeretne részt venni ingyenes szabadidős programokon, és szívesen lenne egy jó közösség tagja.

 

A jelentkezés feltétele, hogy a tanuló Gyöngyös vagy környéki lakóhellyel rendelkezzen, a járáson belül tanulói jogviszonyban legyen valamelyik általános vagy középiskolával.

 

Elsősorban azoknak a tanulóknak a jelentkezését várják, akik rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülnek, azonban a Tanoda befogadó, integratív szemléletű, így szívesen látnak minden olyan gyermeket, fiatalt, akik nem számítanak hátrányos helyzetűnek, azonban tanulásban vagy más az élethez fontos kompetenciákban (pl. önbizalom, együttműködés, figyelem, kitartás, stb.) fejlesztésre szorulnak.

 

A tanoda egy közösségi tér, amelyben a tanulás mellett az egész család számára szerveznek programokat, így nagy szerepe van a családnak a közös ünneplések, a jó hangulatú kirándulások, családos napok, színházlátogatások, táborozások lebonyolításában.

 

A tanodában mindemellett a családok időről-időre adományokban részesülnek, így olyan magánszemélyek, és szervezetek megkeresését is várják, akik szívesen támogatnák a tanodába járó családokat tartós élelmiszerrel, ruházattal, elektronikai eszközökkel, higiéniai cikkekkel és minden egyébbel, amire szüksége lehet egy gyereknek, családnak az élhetőbb mindennapokhoz.

 

A tanoda hétfőtől csütörtökig minden délután négy és fél nyolc között van nyitva.

 

Címe: 3200 Gyöngyös, Mérges út 13. (A COOP mögött, a házakkal szemben)

 

A jelentkezőket folyamatosan várják személyesen nyitvatartási időben, vagy e-mailben: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., telefonon: 06307934607

 

Bővebb információ a programról az alábbi linkeken:

 

www.facebook.com/hatasponttanoda/

 

http://www.egyutthato.eu/projektek/TANODA