Mediátor képzés május-júniusban

mediacioEgyesületünk a tavaszi időszakban újabb Mediátor/Közvetítői képzést szervez. A mediáció olyan alternatív vitarendezési és konfliktuskezelési módszer, amelyben a résztvevők egy pártatlan szakember - a mediátor - segítségével jutnak el a megegyezéshez, az egyéni és kölcsönös érdekek figyelembevételével. A mediáció alapja a tárgyalás és az egyeztetés.

 A szakmai személyiségfejlesztő foglakozás célja, hogy a résztvevőket megismertesse a mediáció filozófiájával, eszköztárával, módszereivel és folyamatával, így a szakemberek e technika alkalmazásával az egyének és a családok konfliktusainak kezelésében is hatékony segítséget nyújthatnak. Alapvető cél a terepen aktívan működő közvetítők képzése.

 

A képzés az előírt ismereti és készségelemek megismertetése és megtárgyalása mellett kiemelten gyakorlatorientált, nagy hangsúlyt helyez a gyakorlatszerzés különböző módozataira.

 

A következő Mediátor/Közvetítői képzés időpontja a következő:

 

2017. május 15., 16., 17. (alap modul), június 7., 8., 9. (haladó modul)

 

Képzésünk a Nemzeti Rehabilitációs és Szociális Hivatal által minősített. Engedélyszáma: S-05-084/2016. A minősítésnek megfelelően a képzés elvégzéséről a személyes gondoskodásban dolgozók továbbképzési pontrendszerében 30 pontot igazolunk vissza.

 

A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium által elismert képzőintézmény vagyunk, így a haladó képzésünk elvégzése után a nálunk végzettek jogosultak felkerülni a Közvetítői névjegyzékbe (https://inyr.im.gov.hu/Kozvetitok).

 

A képzésről bővebb tájékoztatás az alábbi linken érhető el: http://www.csagyi.hu/kepzesek/mediacio-avagy-a-fajdalommentes-konfliktuskezeles

 

A képzésre jelentkezni lenti elérhetőségeinken lehetséges, telefonon és emailben.

 

Mivel a képzésre maximum 20 fő jelentkezhet, ezért várjuk mielőbbi visszajelzésüket a jelentkezéssel kapcsolatban.

 

Képzéssel kapcsolatos kérdéseire örömmel válaszolunk, hétköznapokon 9 és 16 óra között.

 

Család, Gyermek, Ifjúság Közhasznú Egyesület

1023 Budapest, Bécsi út 3-5.

Telefon: 06-1-225-3526, 06-30-459-2739

Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.