Nyomtatás

Egyedül nevelők - szakemberek érzékenyítése az egyszülős családok speciális élethelyzetére képzés

mother and childAz Otthon Segítünk Alapítvány a Család, Gyermek, Ifjúság Közhasznú Egyesület szervezésében ingyenes szakmai képzést hirdet. A képzés a Magyar Nemzeti Bank támogatásával valósul meg. A továbbképzési program célja a résztvevő szakembereket érzékenyíteni, és megismertetni őket az egyszülős családok, egyedül nevelő szülők speciális életciklus váltásaival, elakadásaival, és olyan élethelyzetekkel, amelyek általánosságban jellemzik őket, és amelyek ismeretében a szakemberek hatékonyabb támogatást, célzottabb segítséget tudnak nyújtani számukra. 

 A képzés időpontja: 2021. október 13-14.

 

Időbeosztás: mindkét képzési napon 9-től 17 óráig, 30 perc ebédszünettel 

 

A képzés helyszíne: 1062, Budapest, Bajza utca 56.

 

Oktatók: Hegedüs Réka, Kuremszki Andrea

 

Képzési idő: 2 képzési nap

 

A képzésre jelentkezni lehet: a mellékelt jelentkezési lap word formátumban történő kitöltésével és e-mailben történő visszaküldésével, a következő címre: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Kérjük a lapot ne kézzel töltsék kis és ne nyomtassák! Csak word formátumban tudjuk elfogadni!

 

A képzés a Család, Gyermek, Ifjúság Közhasznú Egyesület szervezésében valósul meg. Az egyesület felnőttképzési nyilvántartásba vételi száma: B/2020/005295

 

A képzés a Nemzeti Szociálpolitikai Intézet (régi nevén: Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság) által minősített szociális szakmai továbbképzés. Engedélyszáma: T-05-006/2021. A képzés elvégzéséről a személyes gondoskodásban dolgozók továbbképzési pontrendszerében így minden résztvevőnek 25 pontot igazolunk vissza. A képzés óraszáma (20 óra) a pedagógus továbbképzési rendszerben is elszámolható. 

 

A képzés elvégzéséről a résztvevők sorszámozott tanúsítványt kapnak.

 

Amennyiben a mellékelt képzési tájékoztató elolvasása után is merülnek fel Önökben kérdések, további információt kapni az alábbi elérhetőségeken lehetséges: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

jelentkezesi_lap.doc

 

kepzesi_tájékoztató_egyszülős.pdf

 

Fotó: freeimages.com