Családdal vagyok! – Generációk egymás hegyén-hátán

draw

Családdal vagyok! – Generációk egymás hegyén-hátán címmel hirdet meg irodalmi és gyermekrajz pályázatot a Növekvő Hold Alapítvány, hasonló című kommunikációs kampányához kapcsolódóan. Értékes jutalmak várnak a díjazottakra, a pályamunkák beküldési határideje április 20.


Lássuk a családi legendákat!


Az alapítvány irodalmi pályázatot hirdet meg azok számára, aki szeretnék saját, családi élethez kapcsolódó történetüket megírni. A pályázatot neves zsűri bírálja el, és értékesek a nyeremények is.

 

A családhoz kapcsolódó történetek lehetnek érdekes vagy tanulságos történetek, különleges élethelyzetek, humoros események, példaértékű kezdeményezések stb.

A pályamunkákat elbírálja: Ugron Zsolna írónő, Molnár-Bánffy Kata kommunikációs tanácsadó, blogger (Ladies First Consulting), Kocsisné dr. Péterfy Hajnal főszerkesztő, Babafalva.hu és MiNők.hu

 

A három legjobb mű díjazásban részesül:

I. díj: Egy hétvége a gyermekbarát, családbarát Oxigén Hotel**** és ZenSPA-ban, www.oxigenhotel.hu
II. díj: Egy családi fotózás a természetben, a Fotogalló felajánlásával, www.fotogallo.hu.
III. díj: Egy kétszemélyes MÁV Nosztalgia utazás, www.mavnosztalgia.hu.

A legjobb művek megjelennek a Babafalva.hu és a MiNők.hu portálon.

 

Hogyan látnak minket?

Rajzpályázatot hirdet meg az alapítvány 3-14 éves gyermekek számára, 4 korcsoportban. A rajzpályázat célja, hogy a gyermekek is elgondolkodjanak azon, mit jelent számukra a család és erősödjön bennük a családhoz való tartozás pozitív élménye. A legjobb alkotásokat többezer forint értékű díjakkal jutalmazzuk.


A rajzpályázatra két témában küldhető be alkotás:

  • A testvérem és én
  • Azt szeretem a legjobban a családomban…

A pályamunkákat elbírálja: Katona Erzsébet gyógypedagógus,   Melicher Cecília óvodapedagógus, ének-zenei mentor, Szigethy Katalin, a Naphegy Könyvkiadó tulajdonos-főszerkesztője, Csiszér Éva, a Tudatos Életért Egyesület elnöke

Korosztályonként a három legjobb mű részesül díjazásban. A díjak felajánlói: Anno mesebolt, Naphegy Kiadó, Meseutca.hu, Minivilág könyvek, Harmat Kiadó, Mi Micsoda könyvek, Eznemjáték.hu Pénzügyi Játszóház, Minden napra egy játék Blog, Vasúttörténeti Park

 

Eredményhirdetés és a pályázatok díjainak átadása: 2012. április 28.-án, a Családdal vagyok! – Generációk egymás hegyén-hátán kampányzáró családi napján.

 

A pályázatok részletei a Családdal vagyok blogon olvashatók: www.csaladdalvagyok.babafalva.hu