Családról, családi körben

OrsosBettina04Mit tanácsol a pszichológus azoknak a családoknak ahol beteg gyermeket nevelnek? Mit javasol a sorstársainak az érintett szülő? Miről szól a gyermekhospice házak mentesítő, illetve nappali ellátása? Miről árulkodnak a beteg gyermekek rajzai?

Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre kap választ az, aki ellátogat a Szemem Fénye Alapítvány kétnapos, őszi, családi rendezvényére. Délelőtt elismert, neves előadók mondják el tapasztalataikat, délután bemutatjuk az alapítvány szolgáltatásait. Vendégeink nemcsak megfigyelhetik a foglalkozások menetét, hanem részesei is lehetnek.

 

Akár együtt mozoghatnak gyógytornászainkkal, megismerhetik a zeneterápia áldásos hatásait, és megtudhatják hogyan segít az Elefánt Klub a beteg gyermekek testvéreinek. Lesz filmvetítés, kézműves foglalkozás és Ribizli Bohóc is ellátogat a rendezvényre. Egész nap működik játszóház, így a szülők nyugodt körülmények között tekinthetik meg az előadásokat és csatlakozhatnak a délutáni programokhoz.

 

Szeretettel várjuk a családokat, egészségügyi szervezeteket, egyesületeket! Mindenkit, aki gyermekekkel foglalkozik és bővíteni szeretné a tudását, vagy meg szeretné osztani másokkal a tapasztalatait...

 

A Szemem Fénye Alapítvány Családi kör – Középpontban a gyermek – találkozója és konferenciája 2012. november 22-23-án a Dél- Dunántúl legnagyobb hangverseny- és konferenciatermében, a pécsi Kodály Központban lesz (Pécs, Breuer Marcell sétány 4.).


A rendezvényen való részvétel ingyenes, de kötelező, előzetes regisztrációval jár.


A szükséges jelentkezési lapot itt találja (csaladi-jelent.doc). Honlapunkon folyamatos és részletes tájékoztatást adunk a családi nap programjáról.

Addig is a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.">Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email-címen várjuk a kérdéseket, ötleteket, észrevételeket és javaslatokat.

 

foto: Szemem Fénye Alapítvány