15-22 éves diákok jelentkezését várja a Katona Klub

katonaAz írás, dramaturgia iránt érdeklődő, valamint a színjátszásra, színészetre fogékony fiatalok jelentkezését várjuk a Katona József Színház Ifjúsági programjába és a Katona Klubba. 15-22 éves diákok jelentkezését várja a Katona Klub Író csapata!

Írsz, írsz, és írsz? Húznál? Szabdalnál gondolatokat?

 

Ha érdekel az írás, a dramaturgia, az, hogyan áll össze egy színházi előadás, és szeretnél egy kreatív, lelkes alkotóközösséghez csatlakozni, jelentkezz a Katona klubba!

 

Az idei év feladatai közé tartozik többek között egy közösségi színházi előadás, és a Katona József Színház 30éves évfordulójának apropóján készülő előadás szövegének összeállítása. A munka során lehetőséged nyílik rendezőkkel, dramaturgokkal, színészekkel beszélgetni, együtt gondolkodni a Katonás előadások kapcsán!

 

Jelentkezés: Az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.">Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, életrajzzal. Ha van olyan írásod, amit szívesen megmutatnál, küldd el azt is, örömmel olvassuk!

Jelentkezési határidő: Október 5. péntek

Foglalkozások: Minden pénteken 16-19 óráig

 

foto: Katona József Színház