Programajánló - Babás vetítések a Kinoban

babymovieKismamák, figyelem! A Kino ezennel belevág, hogy itthon is meghonosítsa a külföldön nagy sikerrel működő babás vetítéseket, mely lehetőséget ad a szülőknek, hogy úgy nézzenek nekik szóló mozifilmeket, hogy közben gyermekük nyugodtan táplálkozhat, gőgicsélhet a teremben, anélkül, hogy ez bárki mást rosszul érintene a nézőtéren.

Amit a jó filmeken kívül a Kino biztosít: bababarát hangerő, félhomály, babakocsi megőrző, pelenkázóasztal és bébiétel-melegítési lehetőség stb.



A filmválasztékot illetően: a heti rendszerességű vetítésekhez olyan alkotásokat választottak, amelyekben nincsenek túlságosan zavaró, ijesztő hangeffektek, illetve a szokásosnál kicsit halkabban vetítik, de az érthetőséget a feliratoknak köszönhetően ez nem befolyásolja károsan.



A filmek nagy része 12, illetve 16 éven felülieknek szól, tehát teljes mértékben a felnőtt közönségnek szánt vígjátékok vagy romantikus játékfilmek lesznek.



A vetítéseket csak 1 év alatti gyermekkel lehet látogatni, és egy gyermekkel maximum két felnőtt érkezhet.



A babás vetítés minden csütörtökön 11 órakor kezdődik. Csak a felnőtteknek kell jegyet váltani, amely 800 forintba kerül. A konkrét filmekről a mindenkori moziműsorból lehet tájékozódni.



A babás vetítésekkel egy időben ugyanakkor a Kino rendszeresíti a hétvégi délelőtti matinévetítéseket is, amikor is az elmúlt hónapok legsikeresebb (korhatár nélküli, vagy 6 éven felülieknek szóló) gyerekfilmjeiből kedvezményes (egységes, gyereknek-felnőttnek is 700 forintos) jeggyel látogatható vetítéseket szerveznek. Minden szombaton 11 órától várják tehát a nagyobb gyermekekkel érkező családokat is!

 

port.hu