GYERMEK-KOR-TÁRS konferencia

kompania2012. október 08-án, hétfőn 13:20 órától a Nyílt Társadalom Intézet (OSI, 1051 Budapest, Október 6. utca 12.) 803. sz. termében megrendezésre kerülő konferencia olyan aktuális kérdésekről szól, amelyek a legtöbb embert foglalkoztatják: mit kell tudjunk a gyermekünkről és önmagunkról, milyen veszélyek leselkednek kamasz gyermekeinkre, hogyan alakulnak ki a különböző szenvedélybetegségek.

Hogyan vehetjük észre és mit tehetünk? Milyen segítségnyújtási lehetőségek kínálkoznak, ha serdülő gyermekünk bajba kerül? Foglalkozunk a kamasz fiatalok körében előforduló agresszióval, a kortársbántalmazás jelenségével is.

 

A konferencia előadói a téma elismert szakemberei lesznek: Vekerdy Tamás gyermekpszichológus és író, Demetrovics Zsolt pszichológus, az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Kar Pszichológiai Intézetének igazgatója, Buda Mariann mentálhigiénikus, a DE Neveléstudományok Intézetének egyetemi adjunktusa és Szemelyácz János pszichiáter és addiktológus szakorvos, az INDIT Közalapítvány vezetője.

 

A konferencián bemutatásra kerül, hogy a fentiekben felsorolt problémákra a 15 éves Kompánia Alapítvány milyen segítségnyújtási lehetőségeket kínál.

 

A konferencia minden kedves érdeklődő számára ingyenes!

 

További információk a Kompánia Alapítványról: www.kompania.hu