Középpontban a gyermek - konferencia

szememfenyeVekerdy Tamás, Schmittné Makray Katalin és Sors Tamás részvételével Családi kör – Középpontban a gyermek címmel találkozót és konferenciát rendez a Szemem Fénye Alapítvány. A kétnapos program 2012. november 22–23-án a Dél-Dunántúl legnagyobb hangverseny- és konferenciatermében a pécsi Kodály Központban (Pécs, Breuer Marcell sétány 4.) lesz.

 

Részletes program itt érhető el.

Szeretettel várjuk a családokat, egészségügyi szervezeteket, egyesületeket! Jöjjön el mindenki, aki gyermekekkel foglalkozik és bővíteni szeretné a tudását, vagy meg szeretné osztani másokkal a tapasztalatait!

 

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de kötelező, előzetes regisztrációval jár. A szükséges jelentkezési lap innét tölthető le. Honlapunkon folyamatos és részletes tájékoztatást adunk a családi nap programjáról. Addig is a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.">Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email-címen várjuk kérdéseiket, ötleteiket, észrevételeket és javaslataikat.