Programajánló - Szolidaritás éjszakája

handSzolidaritás: számunkra ez a szó az együttérzést, az egymásért tenni akarást jelenti. Együtt érezni mindenkivel lehet, a munkanélküliekkel, a munkától túlhajszoltakkal, a hátrányos helyzetűekkel, vagy az álmaiktól megfosztott diákokkal. De mi, a KlubBéla és baráti köre, valamint a ’Börtön Helyett Lakhatást!’ úgy gondoljuk, hogy a nyomorban élőkkel, akiknek többsége képtelen magán segíteni, először velük kell együtt érezni és értük kell cselekedni. Nézz magadba, ha benned is megvan ez az érzés, legyél te is mi!

Vegyél részt a január 19-edikére szervezett Szolidaritás Éjszakáján. Ez az este nem csak egy ételosztás a rászorulóknak, annál több. Egy közös vacsora, azt követően beszélgetések, versek, színészek, együttesek, tánc és egyéb programok színesítik az éjszakát, hisz a lelki támogatás is van olyan fontos, mint a táplálék. Mutassuk meg, hogy nem gondoljuk, a legszegényebbek rosszabbak lennének, mint mi, ellenkezőleg, velünk egyenlőek, de most a segítségünkre, támogatásunkra szorulnak.

 

Talán még soha nem volt ilyen könnyű segíteni, szolidaritást vállalni, hisz a nélkülözés korábban elképzelhetetlen szintet ért el. Ha lehetőségeid engedik, támogathatsz minket élelmiszerrel, pénzzel vagy ruhákkal: sállal, sapkával, zoknival, törölközővel, vagy csak egyszerűen a részvételeddel. A helyszín a Blaha Lujza tér. A programokat 18 órától reggel 6-ig, étel- és ruhaosztással egybekötve tartjuk. Gyertek minél többen, mutassuk meg, hogy a pártpolitikától mentes emberek is képesek az összefogásra!

 

Időpont: január 19-20.

Facebook esemény