Közösségi közlekedés a gyerekekért

toronyfutás plakát
A Közösségi közlekedés a gyerekekért mozgalom május 28-án, kedden jótékonysági futóversenyt szervez, hogy a hazai beteg és rászoruló gyerekeket megsegítse és egy folyamatosan bővülő program keretén belül megismertesse velük a közösségi közlekedés eszközeit és meghatározó szereplőit.

Az alapítvány és a mozgalom szervezésében a kijelölt gyereksegítő intézményekkel és a támogatóinkkal karöltve egy egész napos kirándulást szervez a gyerekeknek, ahol a segítségünkkel ellátogathatnak a Közlekedési Múzeumba, Vasúttörténeti Parkba, a közeli erdei kis-vasutak egyikébe, a Liszt Ferenc repülőtér mellett található repülőgép múzeumba vagy éppen egy Dunán történő hajózás keretin belül ismerhetik meg a közösségi közlekedés működését, múltját, jelenét és jövőjét.  

 

A nyitó rendezvény – TORONY futás

Budapesten a Könyves Kálmán körúton található MÁV székházban dolgozó 1600 embert és a mozogni vágyókat a későn beköszöntött tavasz alkalmával kicsit az egészséges életmódra és a mozgásra ösztönözzük egy toronyfutás verseny keretein belül.

A verseny az irodaház "B" ütemének lépcsőházában 2013.május 28-án, kedden délelőtt lesz 8 órától. A nevezés 7:45-től a "B" épület földszintjén lehetséges. A versenyen a -3. emeletről időre kell feljutni a 8. emeletre a „B” oldalon található körút felőli lépcsőházban.  

Nevezési díj nincs, a regisztrációnál mindenki kedve szerint járulhat hozzá az adománygyűjtés sikeréhez.