Mediációs képzés 2015. február-márciusban a Család, Gyermek, Ifjúság Egyesületben

f handshakeA mediáció olyan alternatív vitarendezési és konfliktuskezelési módszer, amelyben a résztvevők egy pártatlan szakember - a mediátor - segítségével jutnak el a megegyezéshez, az egyéni és kölcsönös érdekek figyelembevételével.

 
Szakmai személyiségfejlesztő foglakozásunk célja, hogy a résztvevőket megismertesse a mediáció filozófiájával, eszköztárával, módszereivel és folyamatával, így a szakemberek e technika alkalmazásával az egyének és a családok konfliktusainak kezelésében is hatékony segítséget nyújthatnak. Alapvető célunk a terepen aktívan működő mediátorok, közvetítők képzése.

 

A Család, Gyermek, Ifjúság Egyesület székhelyén (1064 Budapest, Podmaniczky utca 75.) az következő időpontban tartunk képzést:

 

- 2015. február 11., 12., 13. (alap modul), 2015. március 4., 5., 6. (haladó modul).

 

Egyesületünk a Nemzeti Munkaügyi Hivatal által elismert képzőhely (felnőttképzési engedély nyilvántartási száma: E-000564/2014, felnőttképzési nyilvántartási szám: 01-0360-06), emellett a képzés a Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet által minősített (a továbbképzés engedélyszáma: S-05-027/2013).

 

A képzés elvégzéséről a személyes gondoskodásban dolgozók továbbképzési pontrendszerében 30 pontot igazolunk vissza.

 

A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium által elismert képzőintézmény vagyunk, így a haladó képzésünk elvégzése után a nálunk végzettek jogosultak felkerülni a Közvetítői névjegyzékbe (https://kozvetitok.kim.gov.hu/kozvetitok).

 

Az alap képzés ára 40.000 forint, a haladó képzés 50.000 forint. A képzések díját a képzés megkezdése előtt átutalással lehet befizetni. A képzés díjáról a számlákat az előre egyeztetett névre és címre állítjuk ki és postai úton küldjük ki azokat a képzés megkezdése előtt két héttel.

 

A képzésről bővebb tájékoztatást honlapunkon találnak: http://www.csagyi.hu/kepzesek/mediacio-avagy-a-fajdalommentes-konfliktuskezeles

 

A képzésre jelentkezni, illetve arról bővebb tájékoztatást kapni ügyfélszolgálatunkon lehetséges.

 

Mivel a képzésre maximum 24 fő jelentkezhet, ezért várjuk mielőbbi visszajelzésüket a jelentkezéssel kapcsolatban.

 

Elérhetőségeink:

 

Család, Gyermek, Ifjúság Egyesület

Cím: 1064 Budapest, Podmaniczky utca 75.

Tel.: (+36-1) 225-3526

Fax: (+36-1) 225-3525

Web: www.csagyi.hu

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.">Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Ügyfélfogadási idő:

Hétfőtől- péntekig: 9-16 óráig