A Család, Gyermek, Ifjúság Közhasznú Egyesület felnőttképzést kiegészítő tevékenységei

A Család, Gyermek, Ifjúság Közhasznú Egyesület felnőttképzést kiegészítő tevékenységei:

Előzetes tudásszint felmérés

A szolgáltatás célja annak felmérése, hogy a képzési kínálatunkban szereplő képzési program iránt érdeklődő a program megvalósítása során elsajátítható kompetenciák közül melyekkel rendelkezik előzetes tanulmányai, munkavégzése során megszerzett tapasztalatai alapján.
A szolgáltatás megvalósítása során vizsgáljuk, hogy milyen hasonló képzésekben vett részt a szolgáltatást igénybevevő, milyen vizsgákat tett, amelyek a vizsgált képzési program szempontjából relevánsak lehetnek, illetve milyen munkakörökben szerezhetett szakmai előélete során olyan ismereteket, munkatapasztalatokat, amelyek a képzési program során elsajátítható ismeretek körébe tartoznak.

 

Képzési szükségletek felmérése és képzési tanácsadás

A szolgáltatás célja annak felmérése, hogy a képzés iránt érdeklődő személyes képzési szándékai, célja és igényei egybeesnek-e az általunk biztosított képzések célrendszerével. Továbbá tanácsadási tevékenység keretében a képzéssel kapcsolatos személyes döntéshez szükséges, elsődlegesen a képzési kínálatunkkal kapcsolatos információk átadása. A szolgáltatatás megvalósításának fő tevékenységei/folyamata: a képzésszervező hajtja végre a szükségletfelmérést és tanácsadást személyes konzultáció, vagy elektronikus levelezés keretében.

 

felnőttképzést kiegészítő tevékenységeink térítésmentesen vehetők igénybe képzéseinkre jelentkezőknek. Amennyiben felkeltették érdeklődését a fenti kiegészítő szolgáltatások, kérjük, jelezze ügyfélszolgálati munkatársunknak a képzés megkezdése előtt.