hands2Az alapvető jogok biztosának felhívása a gyermekek szexuális kizsákmányolása és szexuális zaklatása elleni védelem első európai napja alkalmából.

adoptionAz Örökbe.hu weboldal kifejezetten az örökbefogadást járja körül minden irányból, ez a leggazdagabb magyar nyelvű tartalom a témában, több mint 200 poszttal.

childA párhuzamosságok megszüntetése érdekében 2016-tól egyesítik a gyermekjóléti és a családsegítő központokat - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma. Október 26-án, hétfőn reggel a Civil Rádió Reggeli című műsorában Kövesdi Péter dr. Herczog Máriát kérdezte a hír kapcsán.

Teoretical and empirical boritoNagy örömmel tájékoztatunk minden érdeklődőt, hogy megjelent a "Theoretical and Empirical Insights into Child and Family Poverty" című kötet, 19 fejezetben tárgyalva a sokféle megközelítési lehetőséget és a tapasztalatokat.

babybornA Vs.hu weboldalon tegnap megjelent cikkben dr. Herczog Máriára hivatkoztak az alábbiak szerint: „a babamentő inkubátorok ellen elsőként Herczog Mária, a Bizottság magyar tagja lépett fel, szerencsésebbnek tartva az anonim kórházi szülés alkalmazását, amely lehetőséget adna az anya személyes adatainak megőrzésére és személyazonosságának későbbi megismerésére.”

1. oldal / 61