Segítség diszkrimináció esetén

plakát1A Fordulópont Kiemelkedően Közhasznú Egyesület (FOKKE) NYITOTT SZEMEK programjának keretében ingyenes segítséget nyújt olyan személyek számára, akiket valamilyen hátrányos megkülönböztetés ért.

Az egyesület felhívásában mindenkit arra ösztönöz, hogy legyenek aktív részesei a diszkrimináció elleni küzdelemnek. A fordulopontegyesulet.hu/diszkriminacio weboldalon bárki közzéteheti a vele, hozzátartozóival, barátaival, ismerőseivel történt eseteket.

 

A weboldalon ingyenes online tanácsadást/segítségnyújtást biztosítanak az egyesület szakértői, lehetőséget teremtve a sértetteknek a jogorvoslati lehetőségekre, továbbá személyes tanácsadásra is van lehetősége az érintetteknek (elsősorban Kemecsén, Nyíregyházán, illetve ezek vonzáskörzetében).

 

 

Az egyesület elérhetőségei és további információk az ingyenes segítségnyújtásról:

Web: www.fordulopontegyesulet.hu

Tanácsadás: http://fordulopontegyesulet.hu/forum/viewforum.php?f=5

Facebook: www.facebook.com/fordulopontegyesulet

Telefon: 06-30/627-88-80; 06-20/824-39-25

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát." target="_parent">Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.