Hogyan szeressük jól a gyerekeket? - Janusz Korczakra emlékeztünk

125Y7709A tegnapi rendezvényünkről hangulatképek következnek. Köszönjük a fellépőknek, a szervezőknek, a tanároknak és gyerekeknek, meg persze a fantasztikus közönségnek, hogy méltóképpen emlékezhettünk meg Janusz Korczakról! A videó készítése folyamatban, reméljük, hamarosan ismét találkozunk Veletek!

 

125Y7556Kicsik és nagyobbak figyelik Amichai Pardo színművész előadását (Korczak 10 gyufásdoboz c. darabja)

 125Y7685A rendhagyó gyerek - illetve felnőtt kerekasztalok, ahol a résztvevők megvitatták milyen is az ideális iskola vagy éppen tanár...

125Y7598Dr. Herczog Mária a Család, Gyermek, Ifjúság Egyesület elnöke és az ENSZ Gyermekjogi Bizottságának tagja köszönti a vendégeket.


125Y7714Dr. Herczog Máriával Pikó András újságíró beszélgetett Korczak életéről, munkásságáról és reformpedagógia eszközeiről. Közben a Katona József színház színészei Fullajtár Andrea és Borbély Alexandra olvastak fel részleteket Korczak Hogyan szeressük a gyerekeket című írásából, illetve a treblinkai táborban vezetett naplójából.

 

125Y7806A győri Import Impro Társulat színészei egy ideális vasárnap reggelt hoztak el a nézőknek. Akik pedig oldották a konfliktusokat:  Vajna Virág és Berta Ferenc mediátorok.