Nevelőszülő képzők találkozója

babyhands
A nevelőszülői ellátás prioritása továbbra sem kétséges, az arra rászoruló gyerekek tekintetében, így a Család, Gyermek, Ifjúság Egyesület 2013-ban is sort kerít a FIKSz képzők találkozójára.

A FIKSz (Felelősség, Információ, Kompetencia Szülőknek) program a befogadó családok (helyettes szülők/örökbefogadó szülők/nevelőszülők) döntés-előkészítő képzése. A program fő célja, hogy elegendő információval lássa el a résztvevőket ahhoz, hogy megalapozott döntést hozhassanak, vajon képesek-e nevelőszülővé válni.

 

A program képzői meghatározott időközönként találkoznak, hogy megosszák tapasztalataikat egymással. A következő találkozó 2013. május 2-án és 3-án, 10.00 és 14.00 óra között kerül megrendezésre, a Család, Gyermek, Ifjúság Egyesület székhelyén (1064 Budapest, Podmaniczky utca 75.), Tóth Katalin FIKSZ képző/mesterképző és Dr. Herczog Mária, a Család, Gyermek, Ifjúság Egyesület elnökének részvételével.

 

Az elmúlt képzések tapasztalatai és az aktuális esetek megbeszélésén túl szó lesz a 2014-ben megszülető új képzési programról, illetve megtörténik az aktív képzők listájának aktualizálása is.

 

Kérünk minden olyan FIKSz képzőt, aki e-mailben nem kapott értesítést, de szeretne részt venni a találkozón, jelezze részvételi szándékát a (1) 225-3526-os telefonszámon.

 

foto:sxc.hu