Egyesületünk is része lett a Magnet Bank KAP 2023 programjának

poszt egyenlőesélyekOktóber 3-án elindult a Közösségi Adományozási Program 2023. évi rendelkezési időszaka, melynek keretében a Magnet Bank ügyfelei dönthetnek, hogy a rájuk eső banki nyereségrészüket mely nonprofit szervezet javára ajánlják fel. Idén egyesületünket is választhatják a megvalósuló projektek közül. Ha Ön is a MagNet Bank ügyfele, támogasson bennünket az Önre eső banki nyereségrészével október 03. és november 17. között!

 A Magnet Bank ügyfelei nyereségrészük felajánlásával idén is remek társadalmi, vagy környezeti célú kezdeményezéseket támogathatnak.

 

A Közösségi Adományozási Program (KAP) keretében az ügyfelek több mint 100 millió forintot osztanak szét a Bank hozzájárulásával az általuk kiválasztott társadalmi szervezetekre leadott szavazataikkal. Így kínálnak lehetőséget arra, hogy ügyfeleik számukra fontos célokat támogathassanak a bank nyereségéből, s létrejöjjenek olyan projektek, melyek hozzájárulnak közvetlen környezetünk fejlődéséhez.

 

Nagy örömünkre, mi is benne vagyunk abban a 13 összefogásban, akik az idén támogatáshoz jutnak az ügyfelek döntése által!

 

Kérjük, éljen a lehetőséggel Ön is! Lépjen be a Netbankjába és a KAP felajánlásnál keressen minket: https://www.magnetbank.hu/NetBank/ugyfel/index.xhtml

 

A projekt gazdája a Család, Gyermek, Ifjúság Közhasznú Egyesület. Partnerek a Véka és Korsó Alapítvány, és a Szalmaszál a Hajléktalanokért Alapítvány.

 

A projekt, illetve a támogatási cél bemutatása:

Budapesten a Három óriás plakát című film mintájára, színházi előadás bemutatását követően, 300 fiatallal több napos konferencián drámapedagógusok, jogászok, pszichológusok segítségével dolgozzuk fel a témát, a bántalmazást, az áldozatok helyzetét. A gyerekek elkészítenek egy Óriás Gyermekjogi Plakátot, melyre kiírják, milyen országban élnének biztonságosan. A plakátot kihelyezzük, hogy a felnőttek lássák, mit üzennek a nekik a gyerekek, mit kéne felelősen tenni.

 

Igényelt összeg: 10 000 000 Ft

 

Szavazzon ránk, nézze meg projektünket itt: https://www.magnetbank.hu/a-kozossegi-bankrol/kap/2023