Még lehetőség van támogatni az Óriás Gyermekjogi Plakát projektet a Magnet Bank KAP 2023 programjában

HÉTNovember 16-án éjfélkor véget ér a Közösségi Adományozási Program 2023. évi rendelkezési időszaka, melynek keretében a Magnet Bank ügyfelei dönthetnek, hogy a rájuk eső banki nyereségrészüket mely nonprofit szervezet javára ajánlják fel. Idén egyesületünk Óriás Gyermekjogi Plakát projektjét is választhatják a megvalósuló tervek közül.

 Budapesten a Három óriás plakát című film mintájára, színházi előadás bemutatását követően, 300 fiatallal több napos konferencián drámapedagógusok, jogászok, pszichológusok segítségével dolgozzuk fel a témát, a bántalmazást, az áldozatok helyzetét. A gyerekek elkészítenek egy Óriás Gyermekjogi Plakátot, melyre kiírják, milyen országban élnének biztonságosan. A plakátot kihelyezzük, hogy a felnőttek lássák, mit üzennek a nekik a gyerekek, mit kéne felelősen tenni.

 

Ha támogatná a projektet, kérjük, éljen a lehetőséggel Ön is! Lépjen be a Netbankjába és a KAP felajánlásnál keressen minket: https://www.magnetbank.hu/NetBank/ugyfel/index.xhtml

 

Nem Magnet Bankos ügyfélként pedig a Család, Gyermek, Ifjúság Egyesület nevére, a 16200223-10182174 bankszámlaszámra lehet adományokat utalni „Adomány az Óriás plakátra” közleménnyel. 

 

Szavazzon ránk, nézze meg projektünket itt: https://www.magnetbank.hu/a-kozossegi-bankrol/kap/2023