Dr. Herczog Mária lett a Missing Children Europe elnöke

herczog missing childrenA Missing Children Europe (Eltűnt Gyermekek Európája) örömmel jelenti be, hogy Dr. Herczog Máriát választották a szervezet új elnökévé. Herczog Mária a gyermekjogok területén kutatói és oktatói karrierje révén kiemelkedő szakértelemmel és elkötelezettséggel rendelkezik, amelyet szociológiai és közgazdasági szakmai háttere egészít ki.

 Herczog Mária a megválasztására reagálva kifejtette:

 

"Megtiszteltetés számomra, hogy elvállalhatom a Missing Children Europe elnöki tisztségét, egy olyan szervezetnél, amely komoly elkötelezettséget mutat a gyermekek védelme iránt. Alig várom, hogy együttműködve dolgozhassak a nem kormányzati szervezetek hálózatával a folyamatos növekedés érdekében, miközben az eltűnt gyermekek és családjaik előtt álló kihívásokkal foglalkozunk."

 

Az eltűnt gyermekek Európájáról (Missing Children Europe)

 

Az Eltűnt gyermekek Európája az eltűnt és szexuálisan kizsákmányolt gyermekek európai szövetsége, amely 27 európai ország 32 szervezetét képviseli. Mi biztosítjuk a kapcsolatot a kutatás, a szakpolitikák és a helyszíni szervezetek között, hogy megvédjük a gyermekeket az erőszak, a bántalmazás vagy az elhanyagolás minden olyan formájától, amelyet az eltűnésük okoz vagy eredményez. A szervezet magyar tagja a Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítvány (https://kek-vonal.hu).

 

Az eredeti hír megjelent: https://missingchildreneurope.eu/missing-children-europe-welcomes-dr-maria-herczog-as-new-president/