Elindult a JóKer Facebook oldala

jokerMár a Facebookon és a Józsefvárosi Önkormányzat oldlalán is elérhetőek a Gyerek- és Ifjúsági Részvételi Programmal, a JóKerrel kapcsolatos tartalmak, hírek, események és programok.

Elindult Józsefváros Gyerek- és Ifjúsági Részvételi Programjának, a JóKernek a facebook oldala: https://www.facebook.com/jokerjozsefvaros.

 
Emellett a Józsefvárosi Önkormányzat honlapja is kibővült egy gyerekeknek és fiataloknak szóló aloldallal: https://jozsefvaros.hu/fiataloknak/.
 
Itt a Gyerekbarát Józsefvárosról, a gyerekeknek és fiataloknak szóló, őket érintő szolgáltatásokról, izgalmas józsefvárosi eseményekről és programokról olvashatnak az érdeklődők egy csokorba szedve, továbbá a Gyerek- és Ifjúsági Részvételi Programmal, a JóKerrel kapcsolatos tartalmakat is megtalálhatják.
 

A Józsefvárosi Önkormányzat 2023 májusában indította el a kétéves, az Európai Unió által is támogatott Gyerek- és Ifjúsági Részvételi Programot, melynek a résztvevő gyerekek ötletei és szavazatai alapján lett JóKer a program neve.

 

A legnagyobb európai gyermekjogi és gyermekjólléti szervezet, a mintegy 200 tagszervezetet számláló Eurochild, a Partners Hungary Alapítvány és a Wesley János Főiskola mellett a Család, Gyermek, Ifjúság Közhasznú Egyesület is a program partnerei között van.

 

A JóKer facebook oldalán, az Önkormányzat honlapján, továbbá egyesületünk weboldalán, ás facebook oldalán is hírt adunk a programhoz kapcsolódó legfrissebb történésekről, eseményekről!