Programajánló - Cut together

cuttogether"Mozi, kép, forgatás, kamera, rendező, forgatókönyv – néhány szó, ami eszedbe juthat a filmről. Közösség, élmény, kreativitás, csapat, alkotás – néhány szó, amiről nekünk eszünkbe jutott a film.

De hol és hogyan vágjuk mindezt össze? A 2012 októberében Cut together címmel induló programunkban, ahová olyan, 16 és 20 év közötti fiatalok jelentkezését várjuk, akik érdeklődnek a film iránt, és szívesen megismerkednének a filmkészítéssel annak megtervezésétől egészen a bemutatóig.

 

Jelentkezz, ha szeretnéd elsajátítani az alapvető forgatási és interjúkészítési technikákat, és szívesen válnál egy sokszínű és kreatív közösség tagjává, ahol a 2 és fél hónapon keresztül heti rendszerességgel, filmkészítésben jártas szakemberek közreműködésével megtartott foglalkozásokon együtt készíthetitek el saját rövidfilmjeiteket, amelyeket a program végén a budapesti nagyközönség előtt is bemutathattok majd.

 

A rendszeresen résztvevők között digitális fényképezőgépeket sorsolunk ki!

 

Jelentkezési határidő: 2012. 10. 18. Bővebb információ és a jelentkezési lap itt található: http://egyutthato.eu/cuttogether/"