CivilSzerda a Babilon Center-ben! Pályázat civil szervezeteknek

babiloncenterA Babilon Center egy nemrégiben megnyílt tudományos és szórakoztató központ Budapest belvárosában, ahol gyerekek és felnőttek közel 2000m2-en, több mint 80 – mérnökök és oktatási, felnőttképzési szakemberek által fejlesztett – interaktív eszköz segítségével, játékos formában ismerkedhetnek a tudomány világával.

A pályázat célja, hogy a Babilon Center fenntartója, a Science Center Közhasznú Alapítvány minden szerdán (a “CivilSzerdán”) ingyenesen vendégül láthassa egy-egy civil szervezet maximum 20 fős gyerekdelegációját, akik a Babilon Center-ben átélhetik a felfedezés és a játszva tanulás élményét.

 

A pályázók köre: Pályázatot nyújthat be minden Magyarországon bejegyezett hátrányos helyzetű gyermekekkel foglalkozó civil szervezet (alapítvány, egyesület, non-profit kft. és bt.), amelynek céljai között szerepel az oktatás és/vagy a gyermekvédelem.

 

A pályázat tartalma: Annak írásos megfogalmazása, hogy milyen módon segítené a pályázót saját céljainak elérésében az, ha az általa delegált max. 20 fős gyerekcsoport lehetne a Babilon Center vendége a CivilSzerdák egyikén. A Babilon Centerről bővebb információkat itt talál: www.babiloncenter.hu. A pályázat tartalmának az itt leírtakon túl tartalmi és formai megkötése nincs.

 

Tovább (palyazatok.org)