8-12 és 15-23 éves fiatalok, iskolai csoportok jelentkezését várja a Katona Klub

A 2013/2014-es évadban a korábbról ismert programok mellett sok újdonsággal vár mindenkit a Katona Klub és folytatódik a Katona Ifjúsági Program háromlépcsős színházpedagógiai programja is. Legyél egy kreatív, lelkes alkotóközösség tagja!

Ha érdekel az írás, a dramaturgia, hogy hogyan áll össze egy színházi előadás, fogékony vagy a színjátszásra, szeretnél beszélni, kérdezni és vitázni a téged érintő és körülötted zajló világról, jelentkezz! 

A programok jelentkezési határideje 2013. október 20.

 

ODÜSSZEIA


Színházi projekt 8-12 éves fiatalok számára.


Ha érdekel a színház, de nem csak a nézőtérről, ha szeretsz történeteket kitalálni és mesélni, itt a helyed! Odüsszeusz kalandos hazatéréséről, életösztönről, családról, apáról és fiúról mesélünk, játszunk el egy közös történetet a projektben résztvevő fiatalokkal.


A foglalkozások időpontja:
csütörtök 16:00-18:00-ig | Első alkalom: november 14. |


A bemutató tervezett időpontja: 2014. május

 


ÉLETVÁRÓK


Színházi projekt 15-23 éves fiatalok számára.


Munkánk kiindulópontja Samuel Beckett Godot-ra várva című drámája, illetve a mű Katona József Színházi bemutatója - rendező Zsámbéki Gábor - lesz. A jelentkezéshez nincs szükség a Beckett-mű ismeretére. Ha szívesen lennél egy jó színházi közösség tagja, ha szívesen beszélgetsz drámákról és más szövegekről, ha szívesen játszol – akkor jelentkezz!


A foglalkozások időpontja:
péntek 16:00-19:00-ig | Első alkalom: november 15. |


A bemutató várható időpontja: 2014. május


Jelentkezni
az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email-címen lehet, az adatlap letölthető innen.


A foglalkozások ingyenesek.


Ha felmerül bármilyen kérdés, írj bátran az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre, vagy hívd a 0620/559-7143-as telefonszámot.

 


HATÁRÁTLÉPŐK- Színházpedagógiai program fővárosi és vidéki középiskoláknak


Idén is folytatódik a Katona Ifjúsági Programjának háromlépcsős színházpedagógiai programja Határátlépők címmel a Katona József Színház a 2013/2014-es évadban is folytatja ifjúsági programját! Oktatási csomagot kínálunk fővárosi és vidéki középiskolák számára, melynek célja az iskolai tanrendhez igazítható, tanrendi órákba illeszthető foglalkozások, előadások megszervezése és levezetése. Szorosabb kapcsolat kialakítására törekszünk fővárosi és vidéki középiskolákkal. Színházpedagógiai foglalkozásainkkal szeretnénk a fiatalokból színházértő, színházszerető, önállóan gondolkodó fiatal felnőtteket nevelni.


Az oktatócsomag tartalma: hat-nyolc foglalkozás a színházban, illetve igény szerint az iskolában és három-négy előadás a Katona József Színház nagyszínpadán a Kamrában vagy Sufniban.


Bővebb információ és jelentkezés itt.
 


Forrás:
katonablog.hu/