„Kapocs képzés” a magas szocializációs kockázatok között felnőtté váló fiatalok elérésére és segítésére

A Kapocs Ifjúsági Önsegítő Szolgálat Alapítvány képzést hirdet 2013. november 8. és 16. között. Egyaránt várják ifjúságsegítők, fiatalokkal – hangsúlyozottan „problémás” fiatalokkal - közvetlenül foglalkozó szakemberek, pályakezdők és gyakorlottak jelentkezését! 
Jelentkezési határidő: 2013. október 28.

A négy képzési napon (pénteken és szombaton), 30 órában tartott képzés céljai:
- képessé tenni a résztvevőket arra, hogy a magas szocializációs kockázatok között felnőtté váló, veszélyeztetett, nehezen elérhető fiatalokkal működő, segítő kapcsolatokat tudjanak teremteni,
- felkészíteni a résztvevőket az érintett fiatalok bevonására, hogy a saját és társaik élethelyzetében jelentkező veszélyeket mérsékeljék, az ebből származó problémákat megelőzzék,
- a résztvevők olyan módszereket sajátítsanak el, melyek révén az ebben a közegben jelentkező problémákat azonosítani tudják, azokra tartalmas, fejlesztő elfoglaltságokat, illetve szakszerű megoldásokat tudjanak találni.

A képzés EMMI pályázati támogatásból valósul meg, így díjmentes.

A képzés helyszíne: 1084 Budapest, Mátyás tér 14. Kapocs Iroda, bejárat a Bauer Sándor (Erdélyi) utca felől.
A képzés oktatója: Szabó András
A képzés zárása: a képzés vizsgával zárul, melynek sikeressége esetén a Kapocs Alapítvány tanúsítványt állít ki a résztvevőnek.

A jelentkezés módja: a részvételi szándék elküldése a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát." target="_blank">Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mailre. A válaszlevélben ezt követően jelentkezési lapot küldünk, melyet e-mailben, vagy postán (Postacím: 1445 Budapest, Pf. 292.) 2013. október 28-ig lehet visszaküldeni.

További információ: e-mailen, vagy a 06-1-468-3113-as telefonszámon.

www.kapocsalapitvany.hu