Élni, tanítani, szeretni…

AA kopfNeked is van gyermeked és kilépett a csecsemő, a totyogó korból? Most kezdenél újra dolgozni? Rohantok az oviba, az iskolába? Viszed-hozod egyiket a másik után? Szeretnéd neki a legjobbat és most, hogy kevesebbet látod, még inkább aggódsz?

Ott szeretnél lenni Mellette minden percben és közben élni a felnőtt életed, Vagy legalább egy hálót nyújtani, kapaszkodókat, utat mutatni? Megoldani a megoldhatatlannak és egyedinek tűnő gondokat? Nem vagy egyedül. Mi is szülők vagyunk, éppen olyanok, mint te.

 

Álmodtunk egy magazint, ami nem csak neked, nekünk is utat mutat. Megkerestük a gyermekneveléssel, egészséggel, gyermeklélektannal, oktatással foglalkozó szakembereket és nekiálltunk létrehozni egy új barátot, egy magazint, az Anya & Apát, egy magazint, mert szülők vagyunk!

 

Már olvasható és az újságárus standokon megvásárolható új, gyermeknevelési magazin a 4-16 éves gyermekek szüleinek.

 

Az Anya & Apa magazin egy új családtag lesz az igényes, a tudatos szülők számára. Egy bölcs tánti, egy szilárd nevelőnő, egy megértő nagymama, aki mindent próbált, mindent látott, és akiben vakon bízik a család mozgató rugója, az anya. Egy olyan állandó támasz, amely nem ítélkezik, hanem segítő kezet nyújt. Ablakot nyit a világra, megmutatja az alternatívákat. Modern és korszerű, dinamikusan ad választ a mindennapi kihívásokra. Amelyet akkor is érdemes a kezünkbe venni, ha nem nevelni akarunk, hanem tartalmasan kitekinteni.

 

A szerzők, a szakértők és munkatársak, akik készítik a lapot, magunk is szülők vagyunk. Egészen közelről látjuk a gyermekek fejlődését. Birkózunk az alvási gondokkal, a hisztivel, az elszakadással, a kis- és nagykamasz korral, az allergiával, az ételérzékenységgel vagy éppen a kirekesztéssel. Egyéni és egyedi esetekkel, hétköznapi problémákkal találkozunk nap, mint nap és a lap hasábjain is ezek köszönnek vissza. Tudásunkat, szakértelmüket a mindennapok edzik, valódi megoldásokat kínálunk.

 

Az első lapszám az óvodaválasztástól a félelmeken át, a családi konfliktusokig sok-sok témát felölel. Találkozunk a kiközösített gyermekek problémájával, a szülői mintákkal, és szerepekkel, a felnövekvő generáció új szokásaival. Vendégünk Szabó Győző színművész, aki kamasz lánya tükrében beszélget felelősségvállalásról, apaszerepről, jó kapcsolatról. Kínálunk hasznos és vidám elfoglaltságot, komolyan és könnyedebben is. Mindenről, ami gyermekeinkkel kapcsolatos! Ez az Anya Apa magazin. Szülőknek, akik élni, tanítani, szeretni akarnak úgy, ahogyan az a gyermeküknek a legjobb!